Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die (naam) aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(naam) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

(naam) behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van (naam). Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van (naam). Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Nieuws

GOUD OP HET EK IN AACHEN!!

AACHEN - Goud voor de oranje springruiters tijdens het EK in Aachen...

Lees meer..


Maikel wint met het Nederlands Team de Nations Cup in Falsterbo

FALSTERBO - Het Nederlands team sterk aan start tijdens de Nations Cup...

Lees meer..


Maikel van der Vleuten derde in de Grote Prijs van Rome

ROME - Naast de derde plaats in de Grote Prijs heeft het Nederlands team de tweede plaats veroverd in de Furusiyya FEI Nations Cup...

Lees meer..


3w Media