VDL Groep

 

Zowel Eric als Maikel worden door de VDL Groep ondersteund. We hebben ook enkele paarden van Stoeterij Duyselshof ter beschikking. Daarnaast is Stoeterij Duyselshof en Stal van der Vleuten ook gezamenlijk eigenaar van een aantal paarden die gestald staan bij Stal van der Vleuten. 

  

VDL Groep

Stoeterij Duyselshof is verbonden aan de VDL Groep. Eigenaar van Stoeterij Duyselshof is Wim van der Leegte die tevens ook president-directeur en eigenaar is van de VDL Groep. 

De VDL Groep, met het hoofdkantoor in Eindhoven, is een internationale onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabrikaten, bussen en eindproducten. In totaal maken 79 werkmaatschappijen verspreid over 16 landen met ruim 7.600 medewerkers deel uit van de groep. De kracht van de VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. 

VDL Groep is tevens sponsor van Stoeterij Duyselshof. Daarnaast is de VDL Groep betrokken bij de sponsoring van diverse concoursen zoals CH Mierlo, Internationaal concours Valkenswaard, Indoor Brabant en Concours Hippique Eindhoven.  

Meer informatie over de VDL Groep.

Nieuws

GOUD OP HET EK IN AACHEN!!

AACHEN - Goud voor de oranje springruiters tijdens het EK in Aachen...

Lees meer..


Maikel wint met het Nederlands Team de Nations Cup in Falsterbo

FALSTERBO - Het Nederlands team sterk aan start tijdens de Nations Cup...

Lees meer..


Maikel van der Vleuten derde in de Grote Prijs van Rome

ROME - Naast de derde plaats in de Grote Prijs heeft het Nederlands team de tweede plaats veroverd in de Furusiyya FEI Nations Cup...

Lees meer..


3w Media